Όπως η νύφη πρέπει μέσα απο το νυφικό της να βγαίνει ο χαρακτήρας και το στυλ της, έτσι πρέπει και το ντύσημο του γαμπρού να συμβαδίζει με το στυλ και την ηλικία του.

Υπάρχουν πλέον πολλές λεπτομέρειες που μπορούν να αναδείξουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους μέσα απο το γαμπριάτικο κοστούμι που θα επιλέξουν.

Νούμερο ένα κανόνας στην επιλογή του γαμπρού είναι η συμβατότητα του γαμπριάτικου κοστουμιού με το νυφικό. Δεν θα ήταν καθόλου ωραίο σαν αποτέλεσμα να δούμε μια νύφη «στην τρίχα» και έναν «χαλαρό» γαμπρό με κάποιο mix and match σύνολο ή μια πιο «χαλαρή» νύφη και έναν γαμπρό «ατσαλάκωτο».

Το δεύτερο σημείο που πρέπει να προσέξει ο γαμπρός στο γαμπριάτικο κοστούμι του είναι το κόψημο και πως αυτό «κάθεται» στον σωματότύπό του. Το γαμπριάτικο κοστούμι (όπως και το νυφικό) πρέπει να αναδεικνύει τα ωραία σημεία και να «κρύβει» τις ατέλειες ή κάτι που κάνει τον γαμπρό να νιώθει άβολα.

Το τρίτο σημείο που πρέπει να δωθεί αρκετή σημασία αφού ο γαμπρός έχει πετύχει τα παραπάνω στην επιλογή του, θα πρέπει εξήσου να νιώθει άνετα μέσα στο γαμπριάτικο κοστούμι και να μην νιώθει πιεσμένος.

Για το τέλος αφήσαμε τα γαμπριάτικα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή του. Τέτοια αξεσουάρ μπορεί να είναι κάποιο γιλέκο, γραβάτα, γραβατόνι, παπιγιόν, ζώνη, ζωνάρια, μανικετόκουμπα, μαντίλι, μπουτονιέρα και παπούτσια.

aboutwedding.gr