Το Γαμπριάτικο παπούτσι είναι μια ιδιαίτερα σημαντική επιλογή για να ολοκληρωθεί το ντύσιμο του γαμπρού και εδώ θα δούμε tips που θα βοηθήσουν στην σωστή επιλογή: 

1. Τα γαμπριάτικα παπούτσια πρέπει να είναι κατασκευασμένα μόνο από δέρμα. Το δέρμα έχει πολλές ποιότητες και ένας τρόπος να αντιληφθείτε πόσο καλή ή κακή είναι η ποιότητα του δέρματος που έχει κατασκευαστεί το παπούτσι σας, είναι απλά να παρατηρήσετε πόσο εύκολα ¨σπάει¨ το παπούτσι την ώρα που περπατάτε.

2. Τα παπούτσια δεν πρέπει να είναι φαρδιά στα πόδια σας για να είναι άνετα. Πρέπει να αγκαλιάζουν τα πόδια, χωρίς να σας χτυπούν, ενώ το παντελόνι από το γαμπριάτικο κοστούμι σας να αγγίζει απαλά και σε κάθε περίπτωση να βρίσκεται 3 πόντους πάνω από το τακούνι. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίας μεταποίησης της dressman γι αυτή την μικρή αλλά σπουδαία λεπτομέρεια! Το δέρμα είναι ένα υλικό το οποίο ξεχειλώνει εύκολα με τη χρήση και έρχεται ακριβός στα μέτρα του ποδιού σας.

3. Κάντε τις αγορές σας βράδυ. Τα πόδια είναι είδη πρησμένα από την κούραση όλης της ημέρας και αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πιο παπούτσι είναι πιο άνετο για ‘σας ακόμα και μετά πολλές ώρες.

formal-shoes-feature-1170x780

4. Η Ζώνη δεν είναι απαραίτητο να συνδυάζετε με τα παπούτσια. Μπορείτε να την συνδυάσετε με το χρώμα από το γαμπριάτικο κοστούμι και τα παπούτσια να δίνουν ξεχωριστή εικόνα στο ντύσιμο σας.

5. Προτιμήστε το κορδόνι. Προσθέτει κύρος στο γαμπρό και παράλληλα κάνει τα παπούτσια πιο ευκολοφόρετα για μετά το γάμο.

6. Το καφέ χρώμα είναι λάθος. Ο Γαμπρός φοράει μόνο μαύρα, γκρι ή μπλε παπούτσια και αυτό γιατί θέλουμε ένα elegant χρώμα και όχι κάτι spor. Το καφέ κάνει άριστο συνδυασμός με ένα μπλε κοστούμια αλλά όχι για το γαμπρό. Όλα τα χρόνια ακόμα και μεγάλοι οίκοι μόδας δεν συνδύαζαν το καφέ παπούτσι στο γαμπριάτικο κοστούμι.

7. Γυαλιστερά ή Ματ παπούτσια είναι δικιά σας επιλογή. Είναι ωραίο να κάνετε αντιθέσεις στο γαμπριάτικο ντύσιμο, οπότε μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο γυαλιστερό παπούτσι σε ένα ματ κοστούμι και το αντίθετο.