Όποιο κι αν είναι το στιλ του αρραβωνιαστικού σας, μπορεί να γίνει ο τέλειος  βοηθός στην οργάνωση του γάμου σας.

Το υπέροχο ζευγάρι κάνει και την υπέροχη ομάδα, οπότε γιατί μόνο η μέλλουσα νύφη να έχει τη διασκέδαση αλλά και το άγχος για την οργάνωση του γάμου;

Αφού θα γίνετε… ένα σώμα με μια ψυχή αφήστε τον αρραβωνιαστικό σας να πάρει μέρος στην οργάνωση βάζοντας τα ταλέντα και τη δύναμή του όπου χρειάζεται με έναν τρόπο που να σας συμπληρώνει ιδανικά. Ίσως ανακαλύψετε κι άλλα χαρίσματά του και τον αγαπήσετε ακόμα περισσότερο. Ίσως είναι ο άντρας που μπορεί να κάνει τα πάντα (το όνειρο κάθε κοπέλας, έτσι δεν είναι;)

Ο τύπος του ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗ
Αυτός ο τύπος είναι η επιτομή της πρακτικότητας. Έχει στην αποθήκη του όλων των ειδών  τα εργαλεία και του αρέσει να καταπιάνεται με οτιδήποτε έχει να κάνει με τα χέρια του. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να φτιάξει!
Το ατού του. Αφήστε τον να ασχοληθεί με όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη δεξίωση. Αν κανένας δεν μπορεί να τοποθετήσει τα 100 φαναράκια στο ταβάνι της δεξίωσης, για εκείνον σίγουρα θα είναι παιχνιδάκι! Επίσης είναι ιδανικός για λύνει τα πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το χώρο και γενικά με τις διαστάσεις.

ο… ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ
Αυτός ο τύπος γαμπρού ακολουθεί πάντα τα ένστικτά του και είναι ευτυχισμένος όταν ψήνει τα αγαπημένα του μπριζολάκια στο BBQ πάνω από τις φλόγες.
To ατού του: Επειδή το ποτό και το φαγητό είναι πρώτα στη λίστα των προτιμήσεών του αφήστε τον να ασχοληθεί με το catering της δεξίωσης. Το μενού και το ποτό θα έχουν τη μεγαλύτερη επιτυχία. Αφήστε τον  λοιπόν να περάσει από όλα τα catering να δοκιμάσει φυσικά, και μετά να παραγγείλει. Επίσης θα μπορούσατε να τον αφήσετε να κανονίσει και για τα εφέ της βραδιάς όπως π.χ. τα πυροτεχνήματα! Πραγματικά θα έκανε τη νύχτα μέρα και θα άφηνε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το ΜΟΝΤΕΛΟ
Συγχαρητήρια, παντρεύεστε τον άντρα που ξέρει πάντα πώς να είναι όμορφος! Ξέρει από μόδα, ξέρει από ρούχα, ξέρει από αρώματα και γενικά ξέρει να κάνει την καλύτερη εντύπωση.
Το ατού του: Το γούστο του είναι δεδομένο οπότε οι ιδέες του θα είναι καταπληκτικές τόσο για τα χρώματα όσο και για το θέμα του γάμου σας αλλά και γενικότερα για την όλη παρουσίαση του γάμου σας ή και της γαμήλιας δεξίωσης. Η δική του ματιά θα σας δώσει μια οπτική και οι δυο μαζί θα δημιουργήσετε μια υπέροχη βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

ο ΡΟΚ ΣΤΑΡ
Αυτός ο τύπος δεν φοράει ποτέ στη ζωή του γραβάτα, παίζει οπωσδήποτε μπάσο και τις περισσότερες φορές τον βρίσκεις με παρέα τους φίλους του να παίζει μουσική.
Το ατού του: Το σίγουρο είναι πως αυτός ο τύπος γαμπρού έχει σαν προτεραιότητα τη διασκέδαση και κατ’ επέκταση τη μουσική. Αφήστε τον λοιπόν να είναι εκείνος που θα φροντίσει για τη μουσική του γαμήλιου πάρτι, γιατί είναι ένα κομμάτι που το ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Είναι ο μόνος που θα το βρει τόσο διασκεδαστικό να ακούει με την ώρα τα τραγούδια της play list επιλέγοντας τα κομμάτια εκείνα που θα κάνουν όλους τους καλεσμένους να μείνουν μόνιμα στην πίστα μέχρι τις πρωινές ώρες!

Θες τους καλύτερους επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή για τον γάμο σου; Στο The Wedding Experts υπάρχουν πάνω από 1800 επαγγελματίες σε 37 κατηγορίες! Σύμπληρωσε τη φόρμα και πάρε άμεσα προσφορές στα μέτρα σου σε ότι σε ενδιαφέρει. Εντελώς δωρεάν!

ο SPORTSMAN
Είναι ο τύπος του άντρα που όταν δεν θα τον βρεις στο γυμναστήριο ή όταν δεν κάνει τζόκινγκ, τότε θα κανονίζει τις αθλητικές δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου.
Το ατού του: αν χρειάζεσαι συμβουλές για το τι να κάνεις ώστε να είσαι σε ιδανική σωματική κατάσταση την ημέρα του γάμου, μη ψάχνεις αλλού, έχεις τον τέλειο σύμβουλο δίπλα σου… τον αρραβωνιαστικό σου.  Θα σου δώσει τις σωστές συμβουλές για να κρατήσεις τη σιλουέτα σου στο επίπεδο που επιθυμείς αλλά και να έχεις την άριστη ψυχική υγεία. Επειδή νιώθεις ασφαλής δίπλα του και συγχρόνως θέλεις να του αρέσεις σου δίνει διπλό κίνητρο για να πετύχεις και τη δίαιτα αλλά και την άσκηση που θα σου προτείνει, χωρίς να τα παρατήσεις. Επίσης ένα άλλο κομμάτι που μπορεί να αναλάβει με απόλυτη επιτυχία είναι το γαμήλιο ταξίδι. Σίγουρα θα επιλέξει ένα μέρος γεμάτο περιπέτεια που δεν θα σας αφήσει να πλήξετε ούτε λεπτό!

ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
Σίγουρα ο τύπος του καλλιτέχνη διαπνέεται από υψηλή αισθητική… εξάλλου μην ξεχνάτε πως… γι’ αυτό σας παντρεύεται.
Το ατού του: Η αισθητική του θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε με επιτυχία το κάθε θέμα. Η γνώμη του σίγουρα θα έχει τη δική της βαρύτητα όχι μόνο γιατί είναι ο γαμπρός αλλά γιατί είναι και… ο καλλιτέχνης γαμπρός. Αφήστε τον λοιπόν να σχεδιάσει εκείνος πώς θέλει να είναι τα προσκλητήρια ή να διακοσμήσει την αίθουσα της δεξίωσης βάζοντας τις δικές του πινελιές. Θα μπορούσε να δημιουργήσει το δικό του Photobooth ή να φτιάξει ένα πρωτότυπο βιβλίο ευχών. Το δημιουργικό του μυαλό σε κάθε περίπτωση να είστε σίγουρη πως θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη και θα είστε περήφανη γι’ αυτόν.

Θες τους καλύτερους επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή για τον γάμο σου; Στο The Wedding Experts υπάρχουν πάνω από 1800 επαγγελματίες σε 37 κατηγορίες! Σύμπληρωσε τη φόρμα και πάρε άμεσα προσφορές στα μέτρα σου σε ότι σε ενδιαφέρει. Εντελώς δωρεάν!

ο BUSINESSMAN
Αυτός ο τύπος γαμπρού είναι ο γοητευτικός γεμάτος αυτοπεποίθηση άντρας. Είναι αυτός που δεν αμφέβαλλε ούτε στιγμή για το αν θα λέγατε το μεγάλο «ΝΑΙ» στην πρόταση γάμου που σας έκανε. Ξέρει να διαπραγματεύεται, να κλείνει συμφωνίες, να διατηρεί την ψυχραιμία του και να κρατάει τις καταστάσεις κάτω από τον έλεγχό  του.
Το ατού του: Αν λοιπόν του αρέσουν οι διαπραγματεύσεις, αφήστε σ’ αυτόν να κλείσει τις συμφωνίες αφού έτσι μπορεί να σας κάνουν και έκπτωση! Την ημέρα του γάμου, η διπλωματική του ικανότητα να χειρίζεται τους… δύσκολους συγγενείς μπορεί κυριολεκτικά να σας σώσει. Αν έχετε χωρισμένους γονείς ή συγγενείς που δεν μιλιούνται μεταξύ τους είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να τους έχει όλους ευχαριστημένους και εσάς… απόλυτη ευτυχισμένη όχι μόνο εκείνη την ημέρα αλλά και μια ζωή.

ο ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ
Κάνει πάντα πλάκα και αποτελεί πάντα την ψυχή της παρέας. Είναι η ψυχή των πάρτι και ξέρει πάντα πώς να κάνει τους άλλους να γελάνε.
Το ατού του: Από το να βρίσκει τρόπους να απασχοληθούν οι μικροί σας καλεσμένοι μέχρι τη διασκέδαση των ενηλίκων είναι η ειδικότητά του. Οπότε αφήστε πάνω του αυτό το κομμάτι και θα έχετε το πιο ωραίο γαμήλιο πάρτι. Ακόμα όμως και τις στιγμές που αγχώνεστε κατά τη διάρκεια της γαμήλιας προετοιμασίας, είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε πως εκείνος θα είναι πάντα δίπλα σας και θα σας κάνει να γελάτε! Τελικά χαμογελάστε, είστε πολύ τυχερές.

ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ
Αυτός ο γλυκός τύπος γαμπρού δεν ξεχνάει ποτέ τα γενέθλια και πάντα σας φέρνει λουλούδια. Για κάποιο λόγο είναι ο λατρεμένος της μητέρας σας και για πολλούς λόγους είναι και ο δικός σας.
Το ατού του: Το να συνδράμει κι εκείνος στη γαμήλια οργάνωση είναι κάτι που θα τον κάνει να πετάξει στα ουράνια και θα το θεωρήσει πολύ σημαντικό αφού και γι’ αυτόν αυτή η μέρα είναι από τις πιο σημαντικές της ζωής του. Είναι ο τύπος που θα δώσει ιδιαίτερο νόημα στο τραγούδι που θα χορέψετε και που θα μπορέσει στο τέλος να συγκινήσει όλους τους καλεσμένους με τον ευχαριστήριο λόγο του.

Θες τους καλύτερους επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή για τον γάμο σου; Στο The Wedding Experts υπάρχουν πάνω από 1800 επαγγελματίες σε 37 κατηγορίες! Σύμπληρωσε τη φόρμα και πάρε άμεσα προσφορές στα μέτρα σου σε ότι σε ενδιαφέρει. Εντελώς δωρεάν!