Υπέροχα γαμπριάτικα παπούτσια που είναι ό,τι πρέπει για την Άνοιξη..

telia-anixiatika-papoutsia-gia-gampro

Φανταστικά παπούτσια σε δύο αποχρώσεις του μπλε που παραπέμπουν στο navy style και που θα λατρέψεις να το φοράς και εκτός γάμου. Καλό είναι να αποφύγεις το μαύρο κοστούμι που είναι πολύ σκούρο για ένα τέτοιο παπούτσι. Το ανοιχτό γκρι είναι η ιδανικότερη επιλογή.

telia-anixiatika-papoutsia-gia-gampro1

Τα μπλε παπούτσια είναι πιο ενδιαφέροντα από τα μαύρα ειδικά αν μιλάμε για το συγκεκριμένο μοντέλο που είναι τόσο ιδιαίτερο. Αν τα επιλέξεις, να μην ξεχάσεις το παπιγιόν στο ίδιο χρώμα και ύφασμα για αρμονικό αποτέλεσμα. Εδώ σου επιτρέπεται να κάνεις black and blue συνδυασμό.

telia-anixiatika-papoutsia-gia-gampro2

Σου επιτρέπεται να τα βάλεις ειδικά αν είναι fashionable και φροντίζεις το style σου. Το ασπρόμαυρο oxford είναι η επιτομή του chic και θα ταιριάξει απόλυτα με ένα σκούρο μπλε κοστούμι.

telia-anixiatika-papoutsia-gia-gampro3

Άλλο ένα oxford που είναι λίγο πιο γήινο και θα το επιλέξεις πιο εύκολα. Η διχρωμία με τα κορδόνια και τη σόλα δημιουργούν ένα fun twist και δίνουν χρώμα και ένταση σε οποιοδήποτε κοστούμι. Φρόντισε να ταιριάξεις χρωματικά τα κορδόνια με κάποια άλλη λεπτομέρεια όπως είναι η γραβάτα ή το μαντίλι στην τσέπη.