Αν θέλετε ένα φρέσκο look για τη γαμήλια δεξίωση, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα δεύτερο φόρεμα ή να συμβιβαστείτε με το να αφαιρέσετε απλά τα πέπλο του γάμου σας.

Το να αλλάξετε χτένισμα είναι πολύ πιο γρήγορο και εύκολο από ό,τι περιμένει κανείς, εφόσον έχετε μία κομμώτρια σε εγρήγορση για να βοηθήσει στη μετάβαση. Συνεχίστε την ανάγνωση για να δείτε τι σας προτείνουμε.

Αφήστε τα κάτω

Ούτε σκοντάψατε με τις γόβες, ούτε πατήσατε το φόρεμα στην τελετή, επομένως ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε λιγάκι! Ο κότσος -εφόσον δεν είναι υπερβολικά επίσημος και στητός- μπορεί πολύ απλά να ξεπιαστεί και οι μπούκλες σας να πέσουν κάτω. Εναλλακτικά, αν δεν θέλετε να τα αφήσετε όλα κάτω, μπορείτε να κάνετε ένα γρήγορο χτένισμα με τα μαλλιά σας μισά πάνω – μισά κάτω.

Ένα γλυκό πιάσιμο στο πλάι

Αν θέλετε να έχετε τα μαλλιά σας πιο χαλαρά, χωρίς όμως να κρύβουν την ανοιχτή πλάτη του νυφικού σας ή τα λεπτά σατέν κουμπάνια στο πίσω μέρος του, μπορείτε να μαζέψετε τα μαλλιά σας στον έναν ώμο και να τα πιάσετε με μερικά τσιμπιδάκια ή να διακοσμήσετε και με ένα λουλούδι.

Αφήστε κάτω την πλεξούδα

Αν για την τελετή επιλέξατε να πλέξετε τα μαλλιά σας και να τα τυλίξετε σε ένα κομψό σινιόν, είναι πολύ εύκολο να τα αλλάξετε για τη δεξίωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα ξετυλίξετε και να διακοσμήσετε με μερικά λουλούδια το σημείο που η πλεξούδα συναντά τον αυχένα σας.

htenisma-dexiosi-2

Πιάστε τα πίσω ή στο πλάι

Από την άλλη, αν τα μαλλιά σας ήταν κάτω στην τελετή, κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει, καθώς τα μακριά κυματιστά μαλλιά δείχνουν πάντα υπέροχα! Τώρα όμως τα θέλετε μακριά από τον λαιμό και τους ώμους σας για μια βραδιά με πολύ χορό; Πιάστε τα σε έναν απλό κότσο, ή πλέξτε μία πλαϊνή πλεξούδα. Εναλλακτικά, πιάστε τα σε μία πολύ απλή, χαμηλή αλογοουρά και δέστε τα με μία δαντελωτή κορδέλα.

Πιάστε και τα κάτω

Για την τελετή είχατε τα μαλλιά σας μισά πάνω – μισά κάτω με μικρά πλεξουδάκια; Για τη δεξίωση πιάστε και το κάτω μέρος των μαλλιών σας. Δεν είναι τόσο δύσκολο όταν ήδη τα μισά μαλλιά είναι έτοιμα. Τα πλεξουδάκια θα δώσουν έξτρα στιλ στο χτένισμά σας.

Βάλτε ένα φλοράλ στεφανάκι

Ανάλογα με τα λουλούδια και τη διάταξή τους, ένα στεφανάκι μπορεί να είναι πιο κομψό ή να παραπέμπει σε ένα πιο μποέμ look. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό από το να βάλετε ένα στεφανάκι με λουλούδια και θα αλλάξετε τελείως χτένισμα χωρίς να αγγίξετε ουσιαστικά τα μαλλιά σας.

Προσθέστε λίγη λάμψη

Λίγη λάμψη θα αλλάξει τελείως το look σας, ενώ μπορεί να το κάνει και πολύ πιο διασκεδαστικό. Διαμαντένιες μπαρέτες, κλιπς και κορδέλες θα βρείτε σε όλα τα στιλ και μεγέθη και είναι πολύ εύκολο να τα χρησιμοποιήσετε για να αναβαθμίσετε λίγο το νυφικό σας χτένισμα για τη γαμήλια δεξίωση.

gamosorganosi.gr