Η οργάνωση του γάμου είναι ένα παιχνίδι για δυνατούς – και ετοιμοπόλεμους – παίχτες.

Μπες τώρα στο theweddingexperts.gr και πάρε προσφορές σε ότι χρειάζεσαι από τους καλύτερους επαγγελματίες γάμου.

Υπάρχουν μερικές παγίδες που ως δια μαγείας πολλές μέλλουσες νύφες παρασύρονται. Κράτα σημειώσεις και έχε το νου σου!

First of all: ΕΣΥ

Το να αρχίσεις να παρασύρεσαι και να χάνεσαι μέσα σε χιλιάδες εικόνες και προτάσεις θα σε οδηγήσει σε χιλιάδες αλλαγές και καθυστερήσεις. Κατέληξε σε κάτι που υποστηρίζει η προσωπικότητα σου – και του αγαπημένου σου – αλλά και το budget σου. Ακόμη και αν σου άρεσε πολύ ο γάμος μιας φίλης σου που πήγες πρόσφατα μην προσπαθήσεις να τον αντιγράψεις. Τσάμπα χρόνος και κόπος – και άγχος. Μία πολύ καλή πρόταση είναι να μπεις στο The Wedding Experts, να καταχωρήσεις τι ψάχνεις και χωρίς κανένα κόστος να σε πάρουν οι καλύτεροι επαγγελματίες και να σου προτείνουν οι ίδιοι προτάσεις και προσφορές.

Αγορά νυφικού

Έχει και αυτό το timing του. Πολλές νύφες καταλήγουν στο νυφικό πριν καταλήξουν στο χώρο δεξίωσης και έτσι καταλήγουν με νυφικό τούρτα στην παραλία. Το νυφικό οφείλει να έχει σημεία αναφοράς με το χώρο και τον τόπο της δεξίωσης αλλά και το concept της διακόσμησης.

Συγκεντρωτισμός

Η εβδομάδα πριν το Μυστήριο είναι η πιο αγχωτική και τότε που μπορεί να προκύψουν δεκάδες αναποδιές. Αν αποφασίσετε ότι όλα θα περνάνε από το χέρι σας να σας προειδοποιήσουμε ότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι τα νεύρα σας να αγγίξουν κόκκινα – και η νευρικότητα αποτυπώνεται στο δέρμα και το βλέμμα σας – και να απομακρυνθείτε από τα αγαπημένα πρόσωπα σας αντί να γιορτάζετε μαζί τους όλες αυτές τις όμορφες στιγμές. Μπορείτε να αναθέσετε την «βαριά δουλειά» σε ένα wedding planner ή σε κάποιο οικείο πρόσωπο σας απόλυτης εμπιστοσύνης.

Όταν μας παίρνει η χαρά

Ο καλός σας επέλεξε να σας κάνει πρόταση γάμου σε μια μικρή, ρομαντική σας απόδραση. Πριν σας πάρει η χαρά και ανεβάσετε φωτογραφίες με το μονόπετρο σε όλα τα social media που έχετε εγγραφεί κάντε τον κόπο να καλέσετε τους γονείς, τα αδέλφια και τις κολλητές σας. Για αυτούς έχει σημασία να το μάθουν πρώτοι και πριν από τους 1.00 φίλους σας στο facebook και το instagram.

Oh my diet

Καλά κάνετε και προσέχετε τη διατροφή σας την περίοδο πριν το γάμο και αρχίσατε και να γυμνάζεστε αλλά είναι ανούσιο να απαιτείται από τον εαυτό σας να τελέσει θαύματα. Οι δίαιτες εξπρές, η εξαντλητική γυμναστική και οι χωρίς αύριο στερήσεις το μόνο που θα καταφέρουν είναι να πλήξουν την υγεία σας, τη λάμψη της επιδερμίδας σας και την καλή κατάσταση του νευρικού σας συστήματος. Επειδή δυστυχώς, οι αναποδιές παραμονεύουν, προνοήστε να υπάρχει ο απλόχερος, απαιτούμενος χρόνος για το beaute σας.

Απώλεια αίσθησης του χρόνου

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό – και ξενερωτικό – πράγμα από το να περιμένουν οι καλεσμένοι με τις ώρες το ζευγάρι να φτάσει από την εκκλησία στο χώρο της δεξίωσης. Το νόημα είναι να ζήσετε το πάρτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι να βγάζετε με τις ώρες φωτογραφίες και να (ξανα)καλλωπίζεστε. Συντομεύετε όλες αυτές τις διαδικασίες γιατί έχετε και κόσμο που σας περιμένει. ¨Όταν κάνετε τραπέζι σπίτι σας εμφανίζεστε μετά από μια 2 ώρες στο σαλόνι;

Μαλλιά κουβάρια

Το έχουμε επισημάνει πολλάκις. Η ημέρα του γάμου δεν είναι η κατάλληλη ώρα για πειραματισμούς. Αν τα μαλλιά σας δεν τα έχετε πιάσει ποτέ πάνω γιατί α)δεν σας αρέσουν και β)δεν σας βολεύουν ΜΗΝ τα πιάσετε ως νύφη. Το αντίστοιχο αν τα προτιμάτε  πιασμένα – πολλές γυναίκες εκνευρίζονται με τα μαλλιά κάτω – και σας ταιριάζουν τότε do it χωρίς δεύτερη σκέψη.

Της ροτόντας ο καημός

Σίγουρα, οι γάμοι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντηθούν οι singles αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους βάλετε όλους σε ένα τραπέζι – όπως βάζουμε τα παιδάκια. Δεν είναι μια ειδική «ράτσα» καλεσμένων. Το κριτήριο σας θα πρέπει να είναι ποιοι είναι γνωστοί, ποια τα κοινά τους ενδιαφέροντα κτλ. Ακόμη και οι δεσμευμένοι μπορεί να αποτελέσουν τα πρόσωπα κλειδιά για έναν single, αν προκαλέσει τη συμπάθεια. «Α, πρέπει να σου γνωρίσω τον ξάδελφο μου. Θα ταιριάξετε πολύ».

Overdose art de la table

Μην φορτώνετε το τραπέζι με χίλια δυο αντικείμενα. Οι γυναίκες θέλουν χώρο για τις τσάντες, οι άνδρες για τσιγάρα και κινητά και τελοσπάντων όλοι θέλουν το χώρο τους για να φάνε και να συζητήσουν. Ο υπερβάλλοντας ζήλος στη διακόσμηση του τραπεζιού και θα ανεβάσει το κόστος και δεν έχει καμία πρακτικότητα.

Beauty time

Φροντίστε την ημέρα του γάμου να μην έχετε αφήσει ούτε μισή εκκρεμότητα. Όλος ο χρόνος θα πρέπει να είναι αφιερωμένος στην ήρεμη προετοιμασία σας. Πολλές νύφες θεωρούν ότι επειδή έχουν κάνουν πρόβα μακιγιάζ και χτενίσματος όλα θα πάνε βάση σχεδίου. Δυστυχώς, οι αναποδιές παραμονεύουν γι αυτό προνοήστε να υπάρχει ο απλόχερος, απαιτούμενος χρόνος για το beaute σας.

Υπερεκτίμηση δυνάμεων

Εάν η μητέρα σας κάνει ωραία σπανακόπιτα και cup cakes δεν σημαίνει ότι μπορεί να αναλάβει το catering του γάμου σας. Άλλο να μαγειρεύεις για 20 άτομα άλλο για 200.

Μπες τώρα στο theweddingexperts.gr και πάρε προσφορές σε ότι χρειάζεσαι από τους καλύτερους επαγγελματίες γάμου