Κάθε εποχή έχει τα δικά της τερτίπια και οφείλουμε να προσαρμοστούμε.

Το καλοκαιράκι είναι εξαιρετική περίοδος, ιδιαίτερα όμως αν είσαι δίπλα στο κύμα, ξαπλωμένη και χαλαρή. Αν έχεις άλλες δραστηριότητες, όπως ας πούμε, να παντρευτείς απαιτείται μια παραπάνω οργάνωση.

Θες τους καλύτερους επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή για τον γάμο σου; Στο The Wedding Experts υπάρχουν πάνω από 1800 επαγγελματίες σε 37 κατηγορίες! Σύμπληρωσε τη φόρμα και πάρε άμεσα προσφορές στα μέτρα σου σε ότι σε ενδιαφέρει. Εντελώς δωρεάν!

1. Η ζέστη μπορεί να εξαντλήσει τους καλεσμένους σας οπότε φροντίστε να υπάρχουν κάποιες διαθέσιμες καρέκλες για τους ηλικιωμένους ή για όποιον άλλον το χρειαστεί. Και μην αργήσετε πάνω από 5 λεπτά να φτάσετε στην εκκλησία!

2. Ένα εφεδρικό αποσμητικό θα σας φανεί χρήσιμο. Δυστυχώς ιδρώνουμε πολύ και αυτός θα είναι ένας τρόπος να φρεσκαριστείτε.

3. Η υγρασία, η ζέστη και ο ιδρώτας μπορεί να επηρεάσουν το χτένισμα σου οπότε συμβουλέψου την κομμώτρια σου να σε προμηθεύσει με ειδικό σπρέι κατά του φριζαρίσματος.

4. Αν για κάποιο λόγο έχετε προγραμματίσει το γάμο σας πριν τη δύση του ηλίου καλό είναι να έχεις εξασφαλίσει ένα σκιερό μέρος για τους καλεσμένους σας.

5.Κέρασε τους καλεσμένους σου δροσερό νερό, τσάι ή λεμονάδα ακόμη και στο προαύλιο
της εκκλησίας.

6. Στην εποχή μας τα κουνούπια δίνουν ρεσιτάλ! Δεν ξέρεις πόσο θα το εκτιμήσουν οι καλεσμένοι σου αν τους προμηθεύσεις με τα ειδικά σπρέι που θα τους σώσουν από τα ενοχλητικά τσιμπήματα.

7. Η ζέστη πρήζει τα πόδια μας γεγονός α. που μας κουράζει και β. μας χτυπάνε τα παπούτσια. Υπάρχουν ειδικά σπρέι στο φαρμακείο που θα σε βοηθήσουν πραγματικά.

Θες τους καλύτερους επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή για τον γάμο σου; Στο The Wedding Experts υπάρχουν πάνω από 1800 επαγγελματίες σε 37 κατηγορίες! Σύμπληρωσε τη φόρμα και πάρε άμεσα προσφορές στα μέτρα σου σε ότι σε ενδιαφέρει. Εντελώς δωρεάν!

8. Ένα μικρό φαρμακείο με βασικά φάρμακα για άμεση αντιμετώπιση των αλλεργιών θα φανεί χρήσιμο καθώς στους ανοιχτούς χώρους κυκλοφορούν πολλά και περίεργα ζουζούνια!

9. Φρόντισε να έχεις εσύ ή μητέρα σου ή η κουμπάρα ή κάποιος τελοσπάντων μερικά χαρτομάντηλα ή ένα πον-πον ώστε να ταμπονάρεις λίγο τον ιδρώτα που ίσως να επηρεάζει το μακιγιάζ σας.

10. Επιβεβαίωσε με τον ανθοπώλη σου ότι η ανθοδέσμη σου θα είναι με άνθη κάπως ανθεκτικά στη ζέστη. Μην μαραζώσει πριν φτάσετε στο πάρτι.

11. Προνόησε στο χώρο της δεξίωσης να υπάρχει ένα δροσερό μέρος και αν είναι δυνατόν και κάπως προστατευμένος (είπαμε, υπάρχουν ζουζούνια) ώστε τα τρόφιμα να μην επηρεαστούν από τη ζέστη.