Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε την ολοένα και μεγαλύτερη προσφορά εξειδικευμένων χώρων κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Με τόσες εναλλακτικές προτάσεις στη διάθεσή σας, η επιλογή του καταλληλότερου συνεργάτη, που θα οργανώσει και φιλοξενήσει τη δική σας δεξίωση, ομολογουμένως φαντάζει – και είναι – δύσκολη…

Μια οργανωμένη αίθουσα εκδηλώσεων είναι κάτι περισσότερο από «χώρος». Ένα όμορφο περιβάλλον σίγουρα προδιαθέτει και κερδίζει εντυπώσεις, αλλά στη συνέχεια οι καλεσμένοι σας θα κληθούν να περάσουν μερικές ώρες – όχι ως παθητικοί θεατές – αλλά επικοινωνώντας, ακούγοντας μουσική, χορεύοντας, απολαμβάνοντας τις εναλλαγές του μενού και φυσικά τρώγοντας!

Αν κάποιος δεν αγγίξει το πιάτο του, νοιώσει άβολα με τη θερμοκρασία ή τον κακό ήχο, ενοχληθεί με το service ή την καθαριότητα, και ένα σωρό άλλα πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του, τελικώς θα φύγει δυσαρεστημένος, ανεξάρτητα από το χώρο.

Μία αίθουσα που ξεχωρίζει είναι ο πολυχώρος ViewHall που μέλημα του είναι να μην υπάρξει ποτέ ούτε ένας δυσαρεστημένος καλεσμένος.

3 ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 350 ΑΤΟΜΩΝ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΚΑΙ ROOF GARDEN 300 ΑΤΟΜΩΝ

Πινελιές λευκού «ντύνουν» ένα μοντέρνο σκηνικό minimal αισθητικής έτοιμο να σας υποδεχτεί τη πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.
Οι αίθουσες «Κισσός»,«Αέρινο»,«Υάκινθος» και το «Roof Garden» θα σας εντυπωσιάσουν με την καλαισθησία και τη ζεστή τους ατμόσφαιρα.

Με χωρητικότητα έως και 350 άτομα η κάθε μία και 300 το «RoofGarden» υπόσχονται να χαρίσουν σε κάθε δεξίωση σας άλλες διαστάσεις. Οι υπηρεσίες catering και το εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό θα φροντίσουν να προσφέρουν το καλύτερο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Όσο για τις γεύσεις που θα σας περιμένουν… οι νοστιμιές του View Hall θα σας ανοίξουν την όρεξη διαβάζοντας και μόνο το μενού. Και όταν έρθει η ώρα που θα σερβιριστούν μπροστά σας θα καταλάβετε ότι δεν είχατε άδικο! Δεν έχετε λοιπόν παρά να ανακαλύψετε και εσείς με τα μάτια σας το Viewhall και να χαρίσετε στο γάμο σας τον αέρα και την πολυτέλεια που πάντα επιθυμούσατε!

Όταν σκέφτεστε τη δεξίωση του γάμου σας έχετε στο μυαλό σας κάποιες εικόνες. Το Viewhall θα φροντίσει ώστε να τους δώσει ζωή!