Γεννημένος στις 29 Δεκεμβρίου 1974 στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Δήμου ανακάλυψε τη μαγεία της φωτογραφίας πριν από 15 χρόνια.

Είναι μέλος του SWPP (Social Wedding Portrait Photographer) από το 2007, διεθνή οργανισμού μέσω του οποίου απέκτησε τη διάκριση LSWPP, όπως και του Σωμα- τείου Φωτογράφων Θεσσαλονίκης από το 2005.

Όντας ανήσυχη προσωπικότητα, ο Νίκος βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη στον τομέα της φωτογραφίας, προσπαθώντας να υπερβαίνει τις ικανότητες του σε κάθε δουλειά.

Έχοντας παρακολουθήσει τη δουλειά παγκοσμίως αναγνωρισμένων φωτογράφων όπως μεταξύ άλλων του Kevin Kubota, Martin Grahame Dunn, Ryan Schembri
Sergey Ivanov,Jerry Ghioni,Nick Ghioni,Jim Garner,David Becksteand.Keda Z. Feng,CM Leung και πολλών άλλων γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις που έχει η τέχνη της φωτογραφίας.

Αυτό που διακρίνει το Νίκο, είναι ότι το πρώτο του μέλημα είναι να αισθάνεται όμορφα το ζευγάρι καθώς όπως συνηθίζει να λέει ‘είμαστε άνθρωποι, όχι ρομπότ’.
Και αυτό ακριβώς είναι που προσπαθεί να απεικονίζει στις φωτογραφίες του…

Ανθρώπους με συναισθήματα και προσωπικότητα, που θα κοιτάνε χρόνια αργότερα τις φωτογραφίες του γάμου τους, που είναι μια μοναδική και μαγική στιγμή για κάθε ζευγάρι, και θα είναι σε θέση να ξανανιώσουν όλη αυτή την πληθώρα συναισθημάτων που ένιωθαν τότε, απλά κοιτώντας μερικές φωτογραφίες.