Κάποιοι μίλησαν για το «γάμο της χρονιάς» άλλοι για μια… παραμυθένια ένωση ενώ το Instagram «πλημμύρισε» με φωτογραφίες, που συνοδεύονται από το hashtag #myBigFatGreekWedding.

Ο γάμος της χρονιάς κόστισε 2.000.000 ευρώ!
Όποιον χαρακτηρισμό και επιλέξει κανείς, η αλήθεια είναι ότι ο θρησκευτικός γάμος του Φίλιππου Λαιμού με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαριάννα Γουλανδρή αποτέλεσε ένα τεράστιο… event για τον κοσμικό κύκλο του Λονδίνου και όχι μόνο!

goulandri

Εκτός από τους φίλους του ζευγαριού, το «παρών» έδωσαν και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και της Ολλανδίας. Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας βρέθηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας και ο σύζυγός της Γουλιέλμος Αλέξανδρος.

goulandri
Οι φωτογράφοι «συνέλαβαν» και τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο με την Άννα Μαρία, τον Παύλο, τη Μαρί Σαντάλ και ο γιο τους Αριστείδη-Σταύρο.Αυτοί είναι μόνο… λίγοι από τους καλεσμένους που «πλημμύρισαν» την εκκλησία, που βρίσκεται κοντά στο γνωστό Χάιντ Παρκ.
Και αυτοί οι καλεσμένοι, με τη σειρά τους, «πλημμύρισαν» το Instagram με φωτογραφίες από τον γάμο του λαμπερού ζευγαριού. To υπέροχο νυφικό είχε την υπογραφή Valentino.

goulandri

Oι ασημένιες και απαστράπτουσες γόβες της νύφης ήταν δημιουργία με την υπογραφή του οίκου Louboutin και η εικόνα τους εντυπωσίασε τους ξένους συντάκτες.

mar_1

whitewedding.gr