Μια σημαντική λεπτομέρεια σε όλους τους γάμους είναι η επιλογή της ανθοδέσμης και οι νύφες δίνουν την απαιτούμενη προσοχή για να βρουν την ανθοδέσμη των ονείρων τους.

Η επιλογή της ανθοδέσμης γίνεται συνήθως με βάση το στιλ του νυφικού ή του στολισμού στον γάμο, αλλά για τις πιο εναλλακτικές νύφες υπάρχουν όμορφες ιδέες για να εντυπωσιάσουν τους πάντες!

Μια σημαντική λεπτομέρεια σε όλους τους γάμους είναι η επιλογή της ανθοδέσμης και οι νύφες δίνουν την απαιτούμενη προσοχή για να βρουν την ανθοδέσμη των ονείρων τους. Η επιλογή της ανθοδέσμης γίνεται συνήθως με βάση το στιλ του νυφικού ή του στολισμού στον γάμο, αλλά για τις πιο εναλλακτικές νύφες υπάρχουν όμορφες ιδέες για να εντυπωσιάσουν τους πάντες!

Ρομαντική, μίνιμαλ ή υπερπαραγωγή, η ανθοδέσμη που θα προτιμήσετε θα πρέπει να συνδυάζει τα λουλούδια της αρεσκείας σας, το αγαπημένο σας χρώμα και ίσως κάποιες διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως μικρές πέρλες ή κρυστάλλινες πέτρες. Η βάση της ανθοδέσμη σας μπορεί να είναι σφιχτά δεμένη, ή και χαλαρή με κοντή ή μακριά κορδέλα. Δώστε χαρακτήρα στο δικό σας μπουκέτο λουλουδιών.

Εδώ θα βρείτε όμορφες ιδέες για την ανθοδέσμη που ονειρεύεστε.

Για περισσότερες ιδέες επισκεφτείτε το www.fleurdujour.gr