Χωρίς αμφιβολία, το κεφάλαιο “νυφικά παπούτσια” είναι χρονοβόρο και σας απασχολεί όλο και περισσότερο όσο οι μέρες πλησιάζουν.

Να ξέρετε ότι για τα νυφικά σας παπούτσια πρέπει να ψάξετε τόσο, όσο για το νυφικό σας. Είναι μια σημαντική λεπτομέρεια της νυφικής σας εμφάνισης και η τέλεια ευκαιρία για να αναδείξετε το προσωπικό σας στιλ. Εδώ, θα βρείτε τις τάσεις στα νυφικά παπούτσια για το 2017.

The Nude Shoe

nifika-papoutsia-2

Για την κομψή, σεμνή και κλασική νύφη, το nude παπούτσι είναι μία υπέροχη επιλογή για να ολοκληρώσει το look της. Μην ξεχνάτε ότι ένα τέτοιο παπούτσι θα φορεθεί πολύ και μετά την ημέρα του γάμου!

Lace

nifika-papoutsia-3

Τα δαντελωτά παπούτσια ήταν ανέκαθεν από τα αγαπημένα για τις νύφες, καθώς προσθέτουν μία vintage πινελιά στην ημέρα του γάμου. Ιδανικά συνδυάστε το με ένα νυφικό που έχει κομψές, δαντελένιες λεπτομέρειες.

Feathers, feathers, feathers

nifika-papoutsia-4

Τα φτερά κάνουν ένα πολύ δυναμικό comeback στο νυφικό στιλ για το 2017. Πολυτελή και ίσως υπερβολικά για ορισμένους, τα φτερά είναι must για τη fashionista νύφη.

The Pinterest Shoe

nifika-papoutsia-5

Το παπούτσι που πήρε ένα εκατομμύριο pins ή και περισσότερα. Φέτος μία μεγάλη τάση θέλει τα νυφικά παπούτσια μοναδικά στολισμένα. Μιλάμε για floral, φτερά αγγέλου ή απλά όμορφα στολίδια. Αυτά τα σχέδια είναι κατάλληλα για μια νύφη που ψάχνει να προσθέσει κάτι πραγματικά μοναδικό για την ξεχωριστή της μέρα.

Where flowers bloom

nifika-papoutsia-6

Λουλούδια παντού! Τα florals είναι μεγάλη τάση για το 2017, στην τέχνη, τη διακόσμηση, τη μόδα, τα παπούτσια -παντού. Η τάση έκανε την εμφάνισή της και στα νυφικά παπούτσια με διάφορους τρόπους. Όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις σας, το στιλ σας και το ύφος του γάμου σας, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με την προσθήκη λίγων λουλουδιών στο νυφικό σας look.

Put a Bow on it

nifika-papoutsia-7

Αυτή είναι η στιγμή για να ορίσετε το στιλ σας και να ξεχωρίσετε. Οι φιόγκοι επιστρέφουν δυναμικά σε όλους τους τομείς της μόδας το 2017. Κατά τους σχεδιαστές, όσο μεγαλύτερος ο φιόγκος, τόσο καλύτερα. Τυλίξτε τον εαυτό σας σαν ένα δωράκι για τον μελλοντικό σας σύζυγο!

Color Splash

nifika-papoutsia-8

Τα τελευταία δύο χρόνια είναι μεγάλη τάση για τις νύφες να επιλέγουν ένα χρωματιστό παπούτσι που να συμπληρώνει το χρωματικό σκηνικό του γάμου τους. Από απαλό ροζ, μέχρι έντονο μοβ, πρόκειται για μία τάση που ξεχωρίζει και, όπως όλα δείχνουν, είναι εδώ για να μείνει.

Cuts       

nifika-papoutsia-9

Έχετε μήπως παρατηρήσει ότι πολλά ρούχα έχουν ανοίγματα/σκισίματα/κοψίματα; Μία παρόμοια τάση επικρατεί και στα παπούτσια και πολλά σχέδια έχουν κάποιο άνοιγμα είτε μπροστά είτε στο πλάι. Ένα νέο αγαπημένο σχέδιο που αναδύεται όλο και περισσότερο στον κόσμο της μόδας. Εσείς, θα το τολμούσατε;

Sparkles!

nifika-papoutsia-10

Τα φανταχτερά παπούτσια είναι από τα αγαπημένα της νύφης από τις αρχές του 2010, αλλά αξίζει να τα αναφέρουμε και εδώ, αφού κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που η Σταχτοπούτα μεταμορφώνεται όταν φορά ένα ζευγάρι φανταχτερά παπούτσια!

Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα…

gamosorganosi.gr