Η πρώτη online πλατφόρμα για τους μελλόνυμφους και τους επαγγελματίες του γάμου.

H οργάνωση του γάμου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να ψάξεις και να βρεις επαγγελματίες σε πάνω από 30 κατηγορίες. Να κάνεις ραντεβού από κοντά, να δεις δουλειές τους ή τα προϊόντα τους, και αφού βρεις κάτι που να σου αρέσει να παζαρέψεις τη τιμή για να μην ξεφύγεις πολύ από τον προυπολογισμό σου! Σκεφτείτε πόσο χρόνο θα χάσετε κάνοντας όλα αυτά.

Πάρε προσφορές

Το TheWeddingExperts κάνει ακριβώς αυτό για εσάς, εντελώς δωρεάν!

Ο λόγος δημιουργίας του TheWeddingExperts είναι να σας φέρει σε επικοινωνία άμεσα με επαγγελματίες, χωρίς ενδιάμεσους και να λάβετε προσφορές στις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν και στο οικονομικό σας budget, μέσα σε λίγες ώρες στο email σας ή στο τηλέφωνό σας.

Φυσικά η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και δεν έχετε καμία απολύτως δέσμευση.

Πάνω από 1800 επαγγελματίες σε 37 κατηγορίες. Σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε!

Αυτή τη στιμγή στη πλατφόρμα υπάρχουν 1846 εγγεγραμένοι επαγγελματίες σε 37 κατηγορίες, τους οποίους έχουμε εξετάσει και επιβεβαιώσει πριν την καταχώρησή τους.
Αυτό σημαίνει ότι θα εξυπηρετηθείτε άμεσα σε ότι και αν ψάχνετε σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Εύκολη λειτουργία. Απλά συμπληρώνετε μια φόρμα και περιμένετε.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Συμπληρώνετε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ(κάντε κλικ), με ότι σας ενδιαφέρει. Τα στοιχεία που θα ζητηθούν είναι τα βασικά στοιχεία για τον γάμο ή τη βάφτιση(π.χ. περιοχή, άτομα) και ποιές κατηγορίες επαγγελματίων χρειάζεστε.

Πάρε προσφορές

Μόλις εγκριθεί η αγγελία σας θα πάει αυτόματα email στους αντίστοιχους επαγγελματίες. Οι 5 πρώτοι που θα ενδιαφερθούν για την αγγελία σας, σε κάθε κατηγορία, θα σας στείλουν άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση την καλύτερή τους προσφορά αποκλειστικά για εσάς.

Επιλέγετε ότι σας αρέσει χωρίς καμία χρέωση ή δέσμευση.

Αφού έχετε λάβει τις προσφορές σε αυτά που σας ενδιαφέρουν, αποφασίζετε ποιά προτιμάτε και την επιλέγετε. Χωρίς να χρεώνεστε τίποτα απολύτως για τη λειτουργία της πλατφόρμας και χωρίς να έχετε καμία απολύτως δέσμευση.

Τέλος, αξιολογείτε τον επαγγελματία με την ειλικρινή σας ψήφο ώστε να αφήσετε ένα σχόλιο για να βοηθήσετε τον επόμενο μελλόνυμφο.

Μερικά σχόλια από μελλόνυμφους που έχουν ήδη εμπιστευτεί τη πλατφόρμα μας.



 

Απλά συμπληρώστε τη φόρμα και περιμένετε προσφορές. Οργανώστε τον γάμο σας εύκολα και γρήγορα με τους καλύτερους επαγγελματίες του γάμου.