Η εταιρεία artindustry με έδρα τη Σύρο δραστηριοποιείται από το 2006 στον χώρο του γάμου και της βάπτισης.

Με σεβασμό στις παραδόσεις, κατασκευάζουμε μεγάλη ποικιλία χειροποίητων και ψηφιακών προσκλητηρίων γάμου και βάπτισης χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα χαρτιά σε ποικίλες διαστάσεις, καθώς και πρωτότυπες μπομπονιέρες με έμφαση στη λεπτομέρεια και με γνώμονα την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές.

Ελάτε να δείτε από κοντά τις δημιουργίες μας ή ζητήστε μας να τις δειγματίσουμε στον χώρο σας για να υλοποιήσουμε μαζί τη δική σας ξεχωριστή ιδέα, δημιουργώντας το προσκλητήριο και την μπομπονιέρα της αρεσκείας σας με τα υλικά, τα χρώματα και τις υφές που προτιμάτε.

Στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον μας, μπορείτε επίσης να δείτε μία πλούσια σειρά από χειροποίητες μπομπονιέρες, επάργυρα, επίχρυσα και ασημένια στέφανα γάμου, ξύλινα και πανόδετα βιβλία ευχών, δίσκους, καράφες, ποτήρια, λαμπάδες γάμου και βάπτισης, βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια, παιδικά κάδρα, παιδικές τούρτες, μπαλόνια και άλλα πολλά.

Ο στολισμός της εκκλησίας, της δεξίωσης ή του πάρτυ που θα ακολουθήσει αποτελεί ένα από τα πιο βασικά στοιχεία ενός θεματικού και αρμονικά δεμένου μυστηρίου. To πλούσιο φωτογραφικό μας υλικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα στοιχεία εκείνα που σας εκφράζουν, ωστέ να τα προσαρμόσουμε στο ύφος και στα χρώματα που έχετε επιλέξει.

Επίσης, μπορούμε να διοργανώσουμε μαζί τη δική σας μοναδική παιδική εκδήλωση με εμψυχωτές, φουσκωτά παιχνίδια, μπαλόνια, σαπουνομηχανές, μπαλονοκατασκευές και δημιουργική απασχόληση των παιδιών σας με μουσικοκινητικά παιχνίδια ή με εργαστήρια.