H “The Glam in the City” δημιουργεί το σκηνικό που ονειρεύεστε για το γάμο σας, την βάφτιση του παιδιού σας, την προσωπική ή επαγγελματική σας δεξίωση!

Αν έχετε οποιαδήποτε εκδήλωση, διαθέτουμε εκτός από Catering και χώρους με μεγάλες χωρητικότητες στα Βόρεια και Νότια Προάστια στην θάλασσα.

Στο the Glam in the city θα βρείτε:

Χειροποίητες προτάσεις σε μπομπονιέρες, προσκλητήρια, σετ κουμπάρου, στολισμό εκκλησίας και χώρου δεξίωσης, candy bar, ξεχωριστά ευχολόγια, νυφικό και γαμπριάτικο κουστούμι, βέρες, πακέτα νονού, βαπτιστικά ρούχα, φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση, ψηφιακά άλμπουμ, πυροτεχνήματα, ηχητική και φωτιστική κάλυψη εκδήλωσης με έμπειρους djs κτλ.

Ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε είναι η υψηλή ποιότητα και αισθητική, η άψογη εξυπηρέτηση. Μια ολόκληρη ομάδα από στυλίστες, διακοσμητές, art a la table δουλεύει για την εκδήλωση σας. Στόχος μας είναι μια καλή συνεργασία που θα έχει ως αποτέλεσμα μια αξέχαστη βραδιά για τους καλεσμένους σας! Όσο για το budget της εκδήλωσης διαμορφώνεται στις τιμές που εσείς θέλετε.

Ξεκινώντας την προσπάθεια συνεργασίας, θα χαρούμε πολύ η The GLAM in the City και εγώ προσωπικά να έχουμε μια άμεση επικοινωνία με εσάς παρουσίασης των υπηρεσιών μας από κοντά.

Υπεύθυνη εκδηλώσεων: Άντζελα Λαδά