Η Pernille Teisbaek είναι μια από τις επιδραστικές fashion bloggers του κόσμου.

Πάνω από 480.000 άτομα από όλο τον κόσμο είναι πιστοί ακόλουθοι των δημοσίευσεών της στα social media.

Το στιλ της, εξαιρετικά κομψό. Το ίδιο κομψό ήταν και το νυφικό της look. H Pernille παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες τον σύντροφό της, Philip Lotko και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (και στους λογαριασμούς καλεσμένων της) είδαμε ονειρικά καρέ από την τελετή. Mαζί τους και ο γιος τους. Ηρθε στη ζωή τον Μάρτιο του 2017. Το νυφικό της έφερε την υπογραφή του οίκου Vera Wang: με δαντέλα, κεντημένο με διακριτικές πέρλες και μακριά μανίκια. Φινετσάτο. Ρομαντικό. Ονειρικό. Οι νυφικές γόβες της ήταν Manolo Blahnik.

Η πορεία της Pernille στο χώρο της μόδας ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια και έχει συνεργαστεί με τη Vogue US, το Net-A-Porter, το H&M και το brand The Row.

To blog της «Lookdepernille» ξεκίνησε το 2012 και χαρακτηρίστηκε ως μια ωδή στις street εμφανίσεις της γυναίκας του σήμερα. Πλέον είναι stylist και creative director του Social Zoo, διαφημιστικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας.

Η Pernille παντρεύτηκε με τον τρόπο που ήθελε. Με το γιο της στην αγκαλιά της, με καλούς φίλους, με διάχυτο ρομαντισμό. Η αισθητική της καθόρισε την ατμόσφαιρα στο γάμο της. Σαν από παραμύθι.

Μπορεί πλέον να μην υπάρχουν πια αλλά μερικές φορές μας δίνεται η ευκαιρία να τα φτιάχνουμε μόνοι μας.