Μετά από 13 χρόνια σχέσης και 4 παιδιά, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν, κάνοντας έναν παραμυθένιο γάμο με πολλούς καλεσμένους, κέφι και χαρά.

Από την τελετή μέχρι το πάρτι, όλα φαίνονταν τέλεια… με το ζευγάρι να κρατάει τα πατροπαράδοτα έθιμα στον γάμο. Συγκεκριμένα, στο εκκλησάκι έφτασε πρώτος ο Σάκης Ρουβάς μαζί με τον μικρό Απόλλωνα και τον Αλέξανδρο, ενώ μετά από λίγο εμφανίστηκε και η Κάτια Ζυγούλη, συνοδευόμενη από τον μπαμπά της και τις κόρες της Αναστασία και Αριάνδη, που ήταν παρανυφάκια.

Η στιγμή ήταν μαγευτική, καθώς στην έπαυλη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη υπήρχε μία 30μελής συμφωνική ορχήστρα, με τους καλεσμένους να ακούν Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι καθώς εισέρχονταν στο παρεκκλήσια του Αγίου Γεωργίου.

Το ονειρικό νυφικό της Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη ήταν απίστευτα σικ μέσα στο στράπλες νυφικό της, διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα προς τα πίσω με ένα χαλαρό σινιόν με λουλούδια και το μακιγιάζ της ήταν απλό, δίνοντας έμφαση στα γαλανά της μάτια.

Ο Σάκης Ρουβάς, από την άλλη, φόρεσε ένα φράκο, ένα γκρι παντελόνι και ένα σκούρο μπλε σακάκι με την υπογραφή του Γιώργου Παπαδόγαμβρου.

Το χορευτικό με τα παιδιά τους

Το γαμήλιο πάρτι ήταν το ίδιο λαμπερό όσο και η τελετή γάμου, με το ζευγάρι να ανεβαίνει στη μεγάλη σκηνή και να χορεύει μαζί με τα παιδιά του, ενώ κατά τη διάρκεια του πάρτι το μικρόφωνο έπιασε φυσικά ο Σάκης Ρουβάς, τραγουδώντας το «Και σε θέλω» και άλλες επιτυχίες.

Λαμπεροί καλεσμένοι

Όσον αφορά τη λίστα των καλεσμένων, δεν θα μπορούσε να είναι πιο γεμάτη, καθώς το «παρών» στον γάμο της χρονιάς έδωσαν παρουσιαστές, μοντέλα, τραγουδιστές, πολιτικοί και εφοπλιστές.

Την παράσταση έκλεψαν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φόρεσε μία χρυσή τουαλέτα με διαφάνειες, η Ρούλα Κορομηλά με ένα ολόλευκο σατέν σύνολο, η Ευαγγελία Αραβανή με μία nude τουαλέτα με τούλι και λουλούδια, η φρεσκοπαντρεμένη Δούκισσα Νομικού που φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα, ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αστραφτερή γραβάτα του, η Έλενα Παπαρίζου με το σούπερ μίνι φόρεμά της, η Ευγενία Μανωλίδου με ένα μαύρο φόρεμα με διαφάνειες και πολλοί ακόμη.

Επίσης, παρότι σε κάθε τραπέζι υπήρχε ένα καρτελάκι που έγραφε τον τίτλο ενός τραγουδιού του Σάκη Ρουβά και μία ευγενική παράκληση προς τους καλεσμένους να μη βγάζουν φωτογραφίες, οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να μην απαθανατίσουν αυτή την όμορφη στιγμή του ζευγαριού, που είναι αγαπητό από διάσημους και μη.

Το πάρτι διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά.

Πάντως, ας μην ξεχνάμε πως τα πάντα ξεκίνησαν με ένα… χαστούκι!!

 

Πηγή:  iefimerida.gr