Αρχική ΝΥΦΗ Wedding Hairstyle: Όσο πιο ατημέλητα, τόσο πιο ονειρεμένα

Wedding Hairstyle: Όσο πιο ατημέλητα, τόσο πιο ονειρεμένα

The Wedding Experts

Oι περισσότερες νύφες για εκείνη την ημέρα, αναζητούν ένα chic, ονειρεμένο look.

Αν ο γάμος σας είναι καλοκαιρινός, τα updos είναι βολικά, καθώς θα ζεσταθείτε λιγότερο αν τα μαλλιά σας είναι πιασμένα. Δεν είναι εύκολο όμως, να πετύχετε το στιλ που επιθυμείτε. Τα άκρως στιλιζαρισμένα και κολλημένα στο πρόσωπο μαλλιά, κάνουν πιο αυστηρό και μεγαλίστικο θα λέγαμε το στιλ, σε σχέση με ένα πιο χαλαρό ατημέλητο. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν κατάλληλα προϊόντα, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της βραδιάς να μην είσαστε με άφτιαχτα μαλλιά.

Κάντε πρόβες για το χτένισμά σας και προσπαθήστε να το κρατήσετε για αρκετές ώρες. Με αυτό τον τρόπο θα διαπιστώσετε αν θα έχει διάρκεια ένα άκρως ατημέλητο, χαλαρό updo. Οι προτάσεις που ακολουθούν στην gallery θα σας εμπνεύσουν για το bridal hairstyle σας. Χρησιμοποιήστε τις σα references, για να τις δείξετε στον κομμωτή σας, αν ονειρεύεστε ανάλογο look. Ένα αξεσουάρ όπως στεφάνι λουλουδιών, στέκες διακοσμημένες από μαργαριτάρια ή πέτρες θα κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο το χτένισμά σας. Δοκιμάστε το.

nifiko xtenisma nifiko xtenisma nifiko xtenisma nifiko xtenisma nifiko xtenisma nifiko xtenisma nifiko xtenisma nifiko xtenisma

jenny.gr