Για να αποκτήσετε τις φωτογραφίες των ονείρων σας, θα πρέπει να αναπτύξετε μια σχέση συνεργασίας με το φωτογράφο σας, διευκολύνοντάς τον να κάνει τέλεια τη δουλειά του.

 

Μια «προσωπική» σχέση
Αφού βρήκατε τον κατάλληλο φωτογράφο, φροντίστε να δημιουργηθεί μεταξύ σας μια ιδιαίτερη σχέση, αφού… εκτός του μέλλοντα συζύγου σας, θα περάσετε μαζί του τον περισσότερο χρόνο την ημέρα του γάμου σας.

Ευτυχώς η ανταλλαγή τηλεφωνημάτων και e-mails, αρκεί, δεδομένου ότι οι περισσότεροι φωτογράφοι δείχνουν κατανόηση και επιζητούν την τέλεια συνεργασία μέσω της ταχύτερης και ευκολότερης επικοινωνίας. Όσο πιο στενή είναι η σχέση σας μαζί του, τόσο πιο άνετα θα νιώθετε τη μέρα του γάμου σας.

Να είστε ο εαυτός σας
Οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν είναι συνηθισμένοι στην παρουσία φωτογράφου και πόσο μάλιστα επαγγελματία, ο οποίος «αιχμαλωτίζει» κάθε τους κίνηση ανά πάσα στιγμή.
Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι, στις περισσότερες φωτογραφίες να εμφανίζονται αμήχανοι, «αφύσικοι» και «παγωμένοι» μπροστά στην κάμερα.
Ένα λοιπόν από τα μυστικά για τέλειες γαμήλιες φωτογραφίες είναι, όταν ο φωτογράφος δε σας δίνει ακριβείς οδηγίες, να χαλαρώσετε, να είστε ο εαυτός σας και κυρίως να συμπεριφέρεστε σαν ο φωτογράφος να μην ήταν ποτέ εκεί.

Μη βιαστείτε
Όταν προγραμματίσετε την ημέρα του γάμου σας, φροντίστε να είστε… γενναιόδωρες με το χρόνο.
Μην προσπαθήσετε να μικρύνετε χρονικά τις διαδικασίες, γιατί στο τέλος, τόσο εσείς με το σύζυγό σας, όσο και οι καλεσμένοι, θα νιώσετε ότι παίρνετε μέρος σε αγώνα ταχύτητας, με αποτέλεσμα στις φωτογραφίες να απεικονίζεται στην έκφραση σας το άγχος και η αγωνία για το αν θα τα προλάβετε όλα…

Βρείτε τις στάσεις που σας ταιριάζουν
Ξεφυλλίστε περιοδικά, σερφάρετε στο Ίντερνετ και κυρίως δείτε τη δουλειά του φωτογράφου σας από προηγούμενους γάμους, ώστε να βρείτε φόντα και στάσεις του σώματος, που ταιριάζουν καλύτερα σ’ εσάς.

Γαμπρός και Φωτογράφος
Σε κάποιες περιπτώσεις, ο γαμπρός δεν έχει συναντήσει τον φωτογράφο, μέχρι και την ημέρα του γάμου σαν, όλα όσα έχουν να κάνουν με τη φωτογράφηση, να αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη νύφη.
Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι σε αρκετές περιπτώσεις, ο γαμπρός και ο κουμπάρος να στέκονται δίπλα στη νύφη σαν «κομπάρσοι» της παράστασης.
Προκειμένου λοιπόν, να γίνουν και αυτοί πρωταγωνιστές, φροντίστε να τους έχετε ενημερώσει έγκαιρα, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Απολαύστε την ημέρα του γάμου σας
Όσο και αν νομίζετε ότι μπορείτε να απολαύσετε την ημέρα αυτή, μη νομίζετε ότι είναι εύκολο.
Σκεφτείτε μόνο την αγωνία και το στρες που θα έχετε μέχρι τότε, ώστε όλα να είναι τέλεια. Όπως πολύ καλά ξέρετε, τα αισθήματα αυτά δεν εξαφανίζονται μέσα σε ένα λεπτό.
Ωστόσο, μπορείτε να τα μειώσετε. Και αυτό θα το πετύχετε αν αναθέσετε σε κάποιον άλλο, είτε επαγγελματία, είτε φίλο, τον έλεγχο της όλης κατάστασης, που εκείνη την ημέρα μπορεί ακόμη και να σας… τρελάνει.

nifi.gr