Το wedding site είναι μια επιλογή ιδιαιτέρως πρακτική για περιπτώσεις που ο γάμος σας γίνει «εκτός έδρας» με καλεσμένους από διαφορετικά μέρη. Αλλά και όχι μόνο.

 

Προσφορά : Η iArk Digital Media κατασκευάζει την ιστοσελίδα του γάμου σας με 60% έκπτωση αποκλειστικά για τους μελλόνυμφους του wedding Experts – Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ!

Ορισμένοι επιθυμούν να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό για τον γάμο τους, ένα ακόμη κομμάτι που θα αποτελεί μέρος της διαδικασίας των γαμήλιων προετοιμασιών και θα εμπλέξει με διαδραστικό τρόπο όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού.

Σημείωσε, λοιπόν, τα απαραίτητα sections που θα πρέπει να περιλαμβάνει το site σας

*Οδηγίες προς ναυτιλλόμενους     

Δηλαδή τα βασικά. Το που είναι η εκκλησία, τρόπους προσέγγισης, πάρκινγκ όπως αντίστοιχα οδηγίες και για το χώρο της δεξίωσης.

*Πληροφορίες τοπικού χαρακτήρα
          
Αν ο γάμος σας γίνει σε άλλη πόλη διευκολύνετε τους καλεσμένους σας δίνοντας τους επιλογές / εναλλακτικές για διαμονή, βόλτες, φαγητό κτλ.

*Be my guest     

Είναι ένας τρόπος να ανακοινώνετε εύκολα τα πάρτι και τις όποιες φιλικές συναντήσεις οργανώνετε για να μην μπλέκετε με τηλέφωνα και χίλια δυο mails.

*Say cheese    

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Οι φωτογραφίες σας από την όλη προετοιμασία ή από μια ιδιαίτερη βραδιά ή μια εκδρομή σας θα εμπλουτίσουν το site και θα κάνουν και με αυτόν τον τρόπο τους καλεσμένους σας να αισθανθούν κοντά σας.

*Are you talking to me?

Φυσικά θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα κομμάτι με τα στοιχεία σας ώστε να μπορεί κάποιος να επικοινωνεί μαζί σας αν έχετε κάποια απορία.

*Join the club 

Όπως είναι φυσικό δεν θέλετε να έχει πρόσβαση στο site σας ο καθένας παρά μόνο όσοι εσείς επιθυμείτε. Γι αυτό καλό θα είναι να προβλέψετε ένα κωδικό πρόσβασης ώστε να είστε σίγουροι για την «ιδιωτικότητα» της σελίδας σας.