Εκτός από εσάς που ζείτε το δικό σας παραμύθι την ημέρα του γάμου σας, είναι και κάποιοι άλλοι μικροί φίλοι σας που εκτός από καλεσμένοι παίζουν και το δικό τους ξεχωριστό ρόλο εκείνη την ημέρα ζώντας και αυτοί σε έναν μαγευτικό κόσμο για λίγο. Φυσικά αναφερόμαστε στα παρανυφάκια και τα παραγαμπράκια.

Παραδοσιακά η εθιμοτυπία λέει ότι το παραμυφάκι και το παραγαμπράκι θα πρέπει να είναι μεταξύ 3-7 ετών. Τα παιδιά μικρότερης ηλικίας από αυτή μπορεί να έχουν πρόβλημα στο να διαχειριστούν την όλη κατάσταση από μόνα τους. Ίσως ντραπούν και κάτσουν σε ένα σημείο ακίνητα και άλλοτε πάλι ίσως τρέξουν στους γονείς του και βάλουν και τα κλάματα.

Εδώ όμως θα σας παρουσιάζουμε μερικές αξιολάτρευτες ιδέες για να ντύσετε τα παρανυφάκια και τα παραγαμπράκια σας και να κλέψουν και αυτά λίγο τα βλέματα την ημέρα του γάμου σας. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τα παρανυφάκια ή τα παραγαμπράκια να είναι μια mini εκδοχή του γαμπρού ή της νύφης με παρόμοια στυλ ρούχων ή υφασμάτων αλλά παρακάτω θα δείτε κάποιες διαφορετικές ιδέες. Απολαύστε τες!

axiolatreutes-idees-gia-paranyfakia-kai-paragabrakia-01

aboutwedding.gr