Για αρκετά χρόνια, φαίνεται ότι η ολοστρόγγυλη ανθοδέσμη ήταν η τελική επιλογή της νύφης για το μπουκέτο που θα κρατούσε.

Σήμερα, οι νύφες ψάχνουν για ανθοδέσμες που έχουν κίνηση και πιο χαλαρές μορφές. Η τάση μπουκέτο-μπάλα έχει τελικά σπάσει. Τα κορίτσια σε όλη τη χώρα αναζητούν περισσότερη υφή στις ανθοδέσμες του γάμου τους.

Η τάση του Vintage αλλά και του Rustic, όσο περνάει ο καιρός όλο και κερδίζουν έδαφος και θερμούς υποστηρικτές. Και μπορεί να βρει εφαρμογές σε οτιδήποτε… από ανθοδέσμες και συνθέσεις για τα τραπέζια της δεξίωσης μέχρι και το νυφικό στυλ της νύφης (νυφικό, χτένισμα κλπ).

Για να πετύχετε μια Vintage ανθοδέσμη θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στα χρώματα που θα επιλέξετε. Τα χρώματα όπως το ροδακινί, της λεβάντας, απαλό ροζ, μπεζ, κρεμ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή χρώματα για vintage στυλ ανθοδέσμες.

Αν θέλετε να προσθέσετε και κάποιες πινελιές πιο Rustic, προσθέστε κάποια φυσικά στοιχεία, όπως λινάτσα, δαντέλα κλπ…

taseis-gamou-rustic-vintage-idees-gia-nyfikes-anthodesmes-02 taseis-gamou-rustic-vintage-idees-gia-nyfikes-anthodesmes-03 taseis-gamou-rustic-vintage-idees-gia-nyfikes-anthodesmes-04 taseis-gamou-rustic-vintage-idees-gia-nyfikes-anthodesmes-05 taseis-gamou-rustic-vintage-idees-gia-nyfikes-anthodesmes-06 taseis-gamou-rustic-vintage-idees-gia-nyfikes-anthodesmes-07 taseis-gamou-rustic-vintage-idees-gia-nyfikes-anthodesmes-08 taseis-gamou-rustic-vintage-idees-gia-nyfikes-anthodesmes-09