Το νυφικό σας πρέπει να αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σας, να κολακεύει το σχήμα του σώματος και να σας κάνει να νιώθετε άνετη και λαμπερή την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας!

Εντυπωσιακό νυφικό
Το στιλ σας: Σας αρέσει οτιδήποτε το εντυπωσιακό και γι’ αυτό δεν θα μπορούσατε να επιλέξετε για τον γάμο σας τίποτα λιγότερο. Εξάλλου άδικα σας αποκαλεί μέχρι σήμερα ο μπαμπάς σας: «πριγκίπισσά μου».
Το σώμα σας: Αυτό το νυφικό ταιριάζει απόλυτα σε εκείνες που έχουν ψιλόλιγνη σιλουέτα. Για τις πιο μικροσκοπικές δεν θα το συνιστούσαμε!
Κατάλληλο για δεξίωση: Σε έναν αριστοκρατικό χώρο γεμάτο λάμψη.
Σε απλή γραμμή
Το στιλ σας: Σίγουρα είστε οπαδός της απλής κομψότητας. Σας αρέσουν οι μονοχρωμίες και αγαπημένο σας χρώμα είναι το λευκό και το μαύρο.
Το σώμα σας: Για ένα τέτοιο νυφικό θα πρέπει να είστε αδύνατη. Το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερα πλούσιο ντεκολτέ.
Κατάλληλο για δεξίωση: Ταιριάζει σ’ ένα σικ ξενοδοχείο, κτήμα ή ρεστοράν. Αν όμως είναι καλοκαίρι μια παραθαλάσσια τοποθεσία είναι ιδανική.

ZAIRA-3
Μίντι νυφικό
Το στιλ σας: Αγαπάτε οτιδήποτε ρετρό και λατρεύετε τα παπούτσια, οπωσδήποτε λοιπόν την ημέρα του γάμου σας θα θέλατε να πρωταγωνιστήσουν και όχι να κρυφτούν πίσω από μια μακριά τουαλέτα.
Το σώμα σας: Για να σας κολακεύει αυτό το νυφικό θα πρέπει να είστε ψηλή και οπωσδήποτε να διαθέτετε καλλίγραμμες γάμπες.
Κατάλληλο για δεξίωση: Σε ένα κτήμα ή γενικά σε κάποιο ανοιχτό χώρο.
Νυφικό σε στιλ γοργόνας
Το στιλ σας: Είστε ρομαντική αλλά συγχρόνως σας αρέσουν και οι glamorous καταστάσεις. Με ένα τέτοιο νυφικό ξέρετε πως μπορείτε να αιχμαλωτίσετε τα βλέμματα όλων και γι’ αυτό είναι και η επιλογή σας.
Το σώμα σας: Το νυφικό αυτό είναι ιδανικό για ένα σώμα με πλούσιες καμπύλες, τις διαθέτετε;
Kατάλληλο για δεξίωση: Σ’ ένα αριστοκρατικό μέρος με πολλή λάμψη όπου όλοι οι καλεσμένοι θα σας θαυμάζουν!
Mοντέρνο και παραδοσιακό
Το στιλ σας: Είστε συγχρόνως παραδοσιακή και μοντέρνα γι’ αυτό αυτό το νυφικό σάς καλύπτει από όλες τις πλευρές και σας κάνει να νιώθετε και άνετη και όμορφη.
To σώμα σας: Πρόκειται για ένα στιλ νυφικού που γενικά κολακεύει το γυναικείο σώμα. Στα πλεονεκτήματά του είναι πως δείχνει τον κορμό σας πιο ψηλό.
Κατάλληλο για δεξίωση: Στην εξοχή ή σε ένα country club όπου άνετα θα μπορείτε να κινηθείτε.

 

Πηγή: nifi.gr