Ο γάμος για κάθε ζευγάρι είναι μια μοναδική στιγμή που θέλει να είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερος. Αυτή την ιδιαίτερη λάμψη την προσδίδει ο σαξοφωνίστας, δημιουργώντας μια εξαιρετική μουσική ατμόσφαιρα υπό τους ήχους  jazz, Latin, pop,slow…. μουσικής.

Ο Ανδρέας Σίβερας είναι ένας επαγγελματίας σαξοφωνίστας με πολυετείς σπουδές και μεγάλη εμπειρία. Γεννήθηκε στον Πειραιά και κατάγεται από την Κέρκυρα. Εκεί ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική μέχρι σήμερα παίζοντας σαξόφωνο. Σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών τελειώνοντας  με ΑΡΙΣΤΑ. Έχει διδάξει σε αρκετά ωδεία ….Από το 2003 έως και το 2006 έπαιξε στην οπερέτα της εθνικής λυρικής σκηνής με μαέστρο τον Γ. Κατσαρό.

Τα τελευταία χρόνια παίζει σαξόφωνο σε γάμους, βαφτίσεις, εταιρικά events  και έχει συνεργαστεί με αρκετά γραφεία, κτήματα, αίθουσες , catering  κτλ.

Θα μας δώσει λοιπόν κάποιες ιδέες για το πως μπορείτε να κάνετε το γάμο σας μοναδικό!!!!!

– Σαξόφωνο Έξω από την εκκλησία περιμένοντας την νύφη 

Ο κόσμος έρχεται στην εκκλησία και ακούει /διακρίνει με έκπληξη την ύπαρξη ενος σαξοφωνίστα !!!! Ο οποίος του κρατά συντροφιά με ωραίες μελωδίες μέχρι την άφιξη της νύφης.

-Είσοδος της νύφης (Συνοδεία Νύφης) με Σαξόφωνο

Η στιγμή που περίμεναν όλοι. Η νύφη έρχεται με τον σαξοφωνίστα να την συνοδεύει. Μια άκρως ρομαντική στιγμή !!!

https://www.youtube.com/watch?v=jYAvdh5orEs&t=3s

-Στον χαιρετισμό μετά τον γάμο

Οι καλεσμένοι χαιρετούν το ζευγάρι έχοντας ενθουσιαστεί με την περιρρέουσα μουσική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Σαξοφωνίστας …

-Στον χώρο της δεξίωσης πριν έρθει το ζευγάρι (welcome drink

https://www.youtube.com/watch?v=WZ78-st4148&index=6&list=UUOmMLKJbF1EfDGpRxt2zuoQ

Εδώ το σαξόφωνο κάνει την διαφορά. Με ένα πρόγραμμα μουσικής επιλεγμένο για όλες τις προτιμήσεις .Η διάθεση απογειώνεται !!!

-Στον χορό του ζευγαριού

Μια μοναδική στιγμή του Ζευγαριού, με τον σαξοφωνίστα να παίζει μουσική της επιλογής σας.  https://www.youtube.com/watch?v=ZnXMuROw2ww&index=22&list=UUOmMLKJbF1EfDGpRxt2zuoQ

-Την ώρα του φαγητού

Μια διαφορετική προσέγγιση την ώρα του φαγητού παίζοντας απαλή μουσική.      https://www.youtube.com/watch?v=SBgCZCeZt5I&t=82s

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για μουσική κάλυψη εκδηλώσεων με σαξόφωνο έξω από τον προαύλιο χώρο κτλ .

Οι τιμές για την κάλυψη της εκδήλωσή σας είναι πολύ προσιτές και εξαρτώνται από την χρονική παραμονή στον χώρο και την επιλογή του αριθμού των προτάσεων.

Θες τους καλύτερους επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή για τον γάμο σου; Συμπλήρωσε τώρα τη φόρμα πατώντας εδώ! Εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση, οι καλύτεροι επαγγελματίες στον χώρο του γάμου θα σου στείλουν τις καλύτερες προσφορές τους σε ότι χρειάζεσαι και στο δικό σου budget Μόνο στο The wedding experts!

 

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.