‘Oι σπουδές τους στη φωτογραφία και τον κινηματογράφο, καθώς και οι μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Σκηνοθεσίας και της Διεύθυνσης Φωτογραφίας, σε Ελλάδα, Ουγγαρία και Αμερική τουσ έμαθαν να αγαπάνε τόσο πολύ αυτό που κάνουνε!

“Με μεγάλη μας χαρά θα είμαστε δίπλα σας να κάνουμε ακόμα πιο ευτυχισμένες αυτές τις στιγμές μέσα από τη δική μας ματιά!”

Χριστίνα Στυλιαρά: Φωτογράφος και βιντεογράφος, απόφοιτη του ΑΤΕΙ Αθήνας, του τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών. Με εκπαίδευση στο πανεπιστήμιο Moholy Nagy Egyetem Felvételi της Βουδαπέστης, με έμφαση στη φωτογραφία ντοκουμέντου και διαφημιστική φωτογραφία.

LPFILMS: Είμαστε μια ομάδα φωτογράφων και κινηματογραφιστών, παθιασμένοι με τις εικαστικές τέχνες. Προσφέρουμε την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση μας (Σκηνοθεσία και Διεύθυνση Φωτογραφίας) από εγκεκριμένα πανεπιστήμια στην Ευρώπη και Αμερική, κάτω από την καθοδήγηση βραβευμένων με Όσκαρ σκηνοθετών της Ακαδημίας Κινηματογράφου (Ridley Scott, Ron Howard, Istvan Szabo μεταξύ άλλων) και την μεγάλη μας εμπειρία με συμμετοχή και βράβευση σε πολλά διεθνή φεστιβάλ, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ταινίες και φωτογραφίες ύψιστης ποιότητας.