Πάντα υπάρχουν απρόσμενες εκπλήξεις την ημέρα του γάμου αλλά κανείς δεν είχε προετοιμάσει τα ακόλουθα ζευγάρια για αυτό που τα περίμενε.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την μπάντα «Maroon 5» να κάνει την εμφάνισή της σε μερικούς γάμους απαθανατίζοντας τα πάντα με μια κάμερα. Το συγκρότημα εξέπληξε πολλές νύφες και γαμπρούς με την παρουσία του.

Προφανώς οι ανυποψίαστοι νεόνυμφοι ανησυχούν όταν βλέπουν αγνώστους να εισβάλουν απροσδόκητα στις γαμήλιες δεξιώσεις τους. Αρχικά δεν είναι βέβαιοι για το τι συμβαίνει και τότε εμφανίζεται ο τραγουδιστής Adam Levine και τραγουδά τις μεγάλες του επιτυχίες.

Όπως είναι εμφανές, όλα τα ζευγάρια είναι πραγματικά σοκαρισμένα και πολύ ενθουσιασμένα όταν βλέπουν την μπάντα να εμφανίζεται μπροστά τους. (Αυτή η εμφάνιση έγινε για το νέο μουσικό βίντεο με το όνομα «Sugar» του τελευταίου τους άλμπουμ V. )

Είναι απίθανο να βλέπει κανείς τις ανεκτίμητες αντιδράσεις των νεόνυμφων και των καλεσμένων που χορεύουν και τραγουδούν μαζί με το συγκρότημα. Σίγουρα ήταν μια τρομερή και διασκεδαστική έκπληξη που θα θυμούνται πάντα.