Ο γάμος, η βάπτιση, ακόμα και το κάθε event ή δεξίωση απαιτούν διαφορετικό χειρισμό, πρωτότυπες ιδέες και σίγουρα έναν συνδυασμό γαστρονομίας και φαντασίας στο φαγητό. Το Δειπνοσοφιστήριον Catering με την 20ετή παρουσία στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων συνδυάζει όλα τα παραπάνω και μπορεί να μετατρέψει την εκδήλωσή σας σε κάτι πραγματικά το ξεχωριστό!

Για να πραγματοποιηθεί μια λαμπερή και εκθαμβωτική γαμήλια δεξίωση χρειάζεται και μία ανάλογη προετοιμασία. Η εμπειρία του Δειπνοσοφιστήριον Catering και οι χιλιάδες εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει μπορούν να δώσουν στα μελλόνυμφα ζευγάρια αυτό που πραγματικά ζητούν για την ευτυχέστερη μέρα της ζωής τους.

Τι χρειάζεται μια γαμήλια δεξίωση για να είναι αξιομνημόνευτη ακόμα και πολλά χρόνια μετά τον γάμο; Αρχικά έναν πλούσιο στολισμό στα τραπέζια και στο χώρο, από τα λουλούδια μέχρι και τις πιο προσεγμένες χειροποίητες δουλειές. Σίγουρα χρειάζεται αστραφτερό στυλ και άψογο service και το κυριότερο άφθονο και υπέροχο φαγητό.

Για το τελευταίο, το Δειπνοσοφιστήριον έχει φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς τα εμβληματικά πιάτα που προσφέρονται φέρουν την υπογραφή δύο κορυφαίων Σεφ. Ο λόγος για τους Δημήτρη Σκαρμούτσο και Jean Louis Capsalas, οι οποίοι με τις γεύσεις τους μπορούν να μας ταξιδέψουν από τη Μεσόγειο μέχρι και τις χώρας της Μέσης Ανατολής!

Οι άνθρωποι του Δειπνοσοφιστήριον μπορούν να μετατρέψουν στην πράξη, όσα εσείς επιθυμείτε και που ίσως νομίζετε ότι δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Για παράδειγμα θέλετε ένα ξέφρενο πάρτι σε ένα καταπράσινο αγρόκτημα με ένα εξαιρετικό ribeye για κυρίως; Δίπλα στη θάλασσα αμέσως μετά την τέλεση του Μυστηρίου σε ένα ξωκλήσι, με τα καλύτερα ελληνικά ψάρια στο τραπέζι, όπως ένα φιλέτο μπαρμπουνιού με μεσσηνιακά χόρτα; Μια επίσημη δεξίωση στην ατμοσφαιρική αίθουσα ενός μουσείου, με casual chic νεοελληνική κουζίνα; Ή μήπως προτιμάτε έναν μοντέρνο πολυχώρο, ένα οινοποιείο ή ακόμη και κάτι ολότελα ξεχωριστό, όπως ένα γαμήλιο δείπνο με κινηματογραφικό concept και σινεφίλ αναφορές;

Το Δειπνοσοφιστήριον Catering θα σας κάνει να νιώσετε σαν τους ήρωες ενός παραμυθιού που πάντοτε έχει happy end!

Elegant αριστοκρατικοί γάμοι με την υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον Catering

Χ. Κ.