Παρακάτω θα βρεις συνδυασμούς που να είναι μοναδικοί και πάντα επίκαιροι!

 Aqua και Σμαραγδί

10-xromatikoi-syndiasmoi-gamou-pou-panta-tha-einai-epikairoi-01

Τι συμβαίνει όταν το σμαραγδί έρχεται σε συνδυασμό με τις υπέροχες αποχρώσεις της θάλασσας και το τιρκουάζ; Φυσικά το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Αυτό ο συνδιασμός είναι ιδανικός για το καλοκαίρι ή την άνοιξη. Η φωτεινότητα που χαρίζει το σμαραγδί, έχει την τάση να κεντρίζει το μάτι, ενω ταυτόχρονα η απαλότητα των γαλάζιων αποχρώσεων κρατά μια γλυκιά αρμονία.

Ροζ και Χρυσό

10-xromatikoi-syndiasmoi-gamou-pou-panta-tha-einai-epikairoi-02

Όλες λίγο-πολύ έχουμε μια «εμμονή» με ό,τι γυαλίζει και κατεπέκταση με αυτη την υπέροχη παλέτα του ροζ με το χρυσό. Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν πιο διασκεδαστικό και εορταστικό τρόπο για να πώ το «I do» χωρίς μια δόση λάμψης! Δεν ξέρω για σας, αλλά μια νότα απο χρυσές πούλιες πραγματικά έχουν έναν τρόπο να μου φτιάχνουν τη διάθεση.

Κίτρινο και Γκρι

10-xromatikoi-syndiasmoi-gamou-pou-panta-tha-einai-epikairoi-03

Ας το παραδεχτούμε, αυτά τα χρώματα του γάμου δεν είναι τα χρώματα γάμου που θα επέλεγε η γιαγιά σου αλλά ούτε καν η μητέρα σου! Είναι σίγουρα όμως ένας συνδιασμός της νέας γενιάς. Τα ζευγάρια που είναι ανοιχτά σε προκλίσεις, αγαπούν και αγκαλιάζουν αυτά τα χρώματα. Και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί! Αν ψάχνετε λοιπόν, για να προσθέσετε μια χαρούμενη δόση και κέφι στην ημέρα του γάμου σας, τότε σκεφτειτε να επιλέξετε κάτι σαν αυτό.

Mint Green (πράσινο της μέντας) και Λεβάντα

10-xromatikoi-syndiasmoi-gamou-pou-panta-tha-einai-epikairoi-04

Δεν νομίζω ότι είναι κανένα μυστικό ότι εδώ στο aboutwedding.gr λατρεύουμε το χρώμα μέντας! Έχετε ποτέ σκεφτεί να το συνδιάσετε με αποχρώσεις της λεβάντας και του δαμάσκηνου; Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που λατρεύουμε το mint green. Ο συνδιασμός του με τέτοια χρώματα προσδίδουν κάτι αέρινο και απαλό. Ταυτόχρωμα όμως με τις κατάληλες πινελιές μπορείτε να αυξήσετε την ένταση εδώ και εκεί με την προσθήκη πιο σκούρων αποχρώσεων.

Κίτρινο και Πορτοκαλί

10-xromatikoi-syndiasmoi-gamou-pou-panta-tha-einai-epikairoi-05

Αυτή η πρόταση είναι αρκετά ηλιόλουση αφου είναι γεμάτη με πορτοκαλί και κίτρινο! Το αποτέλεσμα με αυτον τον συνδιασμό δεν μπορεί να είναι άλλο απο ζωντανό, εορταστικό και φυσικά γεμάτο διασκέδαση. Συμπληρώστε και κάποια απαλή, γκρι απόχρωση και σίγουρα θα έχετε τη δική σας μοναδική παλέτα γάμου.

Mint Green (πράσινο της μέντας) και Κίτρινο

10-xromatikoi-syndiasmoi-gamou-pou-panta-tha-einai-epikairoi-06

Ένας ακόμη αγαπημένος συνδυασμός με το πράσινο της μέντας. Κατά τη γνώμη μου, το πράσινο της μέντας με το κίτρινο είναι η τέλεια φιλοφρόνηση ο ένας στον άλλο και συμπληρώνονται. Γλυκό, παιχνιδιάρικο και σίγουρα διασκεδαστικό, το αποτέλεσμα αυτής της παλέτας που σε κάνει να θες να βουτήξεις μέσα σε ένα ποτήρι φρέσκιας λεμονάδας! Απολύτως μοναδικό αποτέλεσμα και καθόλου βαρετό και συνηθισμένο.

Δαμασκηνί και Παλαιωμένο Χρυσό

10-xromatikoi-syndiasmoi-gamou-pou-panta-tha-einai-epikairoi-07

Αυτός ο συνδυασμός είναι λίγο «βαρύς» αλλά πάρα πολύ chic και αριστοκρατικός. Όλες οι αποχρώσεις του μωβ είναι πραγματικά όμορφες, αλλά ειδικά η δαμασκηνί του απόχρωση σε συνδιασμό με μεταλλικά παλαιωμένα στοιχεία δίνει μια αίσθηση μοντέρνου αλλά ταυτόχρονα και vintage.

Αποχρώσεις του Χρυσού

10-xromatikoi-syndiasmoi-gamou-pou-panta-tha-einai-epikairoi-08

Το χρυσό έχει έναν τρόπο να έρχονται αντιμέτωπο με την κομψότητα και το chic. Αν λοιπον θέλετε έναν γάμο που να αστράφτει και να κεντρίζει το μάτι και το ενδιαφερον, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά και να συνδιάσετε κάποιες αποχρώσεις του χρυσόυ.

Πορτοκαλί και Πράσινο του Φασκόμηλου

10-xromatikoi-syndiasmoi-gamou-pou-panta-tha-einai-epikairoi-09

Το ζωντανό και φρέσκο πορτοκαλί όταν συνδυάζεται με γήινα αποχρώσεις του πράσινου και ίσως κάποιες ροδακινί λεπτομέριες αποκαλύπτει κάτι πολύ ιδιαίτερο. Είναι το τέλειο μείγμα του απαλού και λεπτού αλλά ταυτόχρωνα έντονου και φωτεινού.

Κοραλί και Aqua

10-xromatikoi-syndiasmoi-gamou-pou-panta-tha-einai-epikairoi-10

Φωτεινό, τολμηρό και τόσο όμορφο, είναι αυτός ο συνδιασμός της παλέτας που αρπάζει την προσοχή και εμπνέει δημιουργικά. Σίγουρα δεν είναι απλά μια παλέτα χρωμάτων που βλέπετε κάθε μέρα. Είναι ένα κομμάτι μοναδικό και σίγουρα ένα πάρα πολύ διασκεδαστικό.

aboutwedding.gr